Начало Джудо Жребият е хвърлен: Джудистите ни научиха съперниците си в Токио

Жребият е хвърлен: Джудистите ни научиха съперниците си в Токио

Жребият е хвърлен: Джудистите ни научиха съперниците си в Токио
0

Тримата ни олимпийци в джудо вече знаят имената на противниците си по пътя към мечтани медали на Олимпийските игри.

Янислав Герчев започва борбата в категория до 60 килограма срещу еквадореца Ленин Пресиадо, който е настоящ шампион на Панамериканските игри. При победа го чака 11-ия в света Янг Юнг Вей от Тайван.

Ивайло Иванов започва от втория кръг срещу аржентинеца Емануел Лусенти, а при успех най-вероятно ще се изправи срещу коравия представител на Узбекистан Шарофидин Болтабоев. В един поток е с Саги Муки от Израел, който е втори в световната ранглиста.

Ивелина Илиева ще срещне на татамито Гофран Хелифи от Тунис, която е 27-а в световната ранглиста. При успех нашето момиче директно ще се срещне с поставената под №1 канадка Джесика Климкайт.

Жребият не бе благосклонен, но на Олимпийски игри няма лесни съперници.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.