Начало Статии Как да сме във форма през лятото? (ВИДЕО)
0

Как да сме във форма през лятото? (ВИДЕО)

Как да сме във форма през лятото? (ВИДЕО)
0

Преди разгара на летния сезон фитнес залите отново са пълни с желаещи за фина и стегната линия. Устремени към идеята за перфектното тяло, повечето хора спират рязко храненето. Това, според инструктура, е грешка, защото се получава йо-йо ефект.

Правилното решение е храната да бъде ограничена и добре подбрана, да се приема често, но в малки количества, а вечер да не се прекалява. Ограничение има и в приема на алкохол. Здравословното отслабване става бавно. Не се изсилвайте с мечти да свалите 20 кг за два месеца, тъй като няма как да постигнете такива резултати.

По- интензивните движения ще доведат до по- бързи и добри резултати. Важно правило при тренировките е изполването на уредите по предназначение, повторението на упражненията между 10 и 20 пъти и правилното дишане.

Проучване сочи, че в началото на годината 25% от хората си поставят за цел да отслабнат в следващите 12 месеца, ала повече от половината не успяват. Причините са различни, но като цяло неоснователни. Така че, ако наистина имате силно желание да изглеждате във форма, започнете да спортувате още от днес.

Видео може да видите ТУК

Източник: Телекабел

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.