Начало Събития Братя Пулеви, Благой Иванов и Красимир Младенов заедно в Чикаго

Братя Пулеви, Благой Иванов и Красимир Младенов заедно в Чикаго

Братя Пулеви, Благой Иванов и Красимир Младенов заедно в Чикаго
0

Българското общество на щата Невада събра на едно място четирима родни бойци – Тервел и Кубрат Пулеви, Благой Иванов и Красимир Младенов. Над 100 наши сънародници прие спортистите, съобщава „chicago.bg“.

Ученици от Първо българско училище „Васил Левски“ посрещнаха с хляб и сол специалните гости.

„Децата им подариха големи картички на малки сърца, които да им дадат енергия за следващите мачове. Не можехме да откъснем малчуганите от тях“, разказва учителят на децата и бивш национал по волейбол – Боряна Евгениева – „Един бъдещ боксор им подари големи мартеници като медали с надпис Лас Вегас. Тези българи имат изключително силен дух и присъствие. Личи си, че са звездни мъже с голяма осанка. За тях също бе удоволствие. Освен към нас и децата, показаха респект един към друг като си даваха думата. Говореха на децата да не се страхуват като губят, това е част от победата. Много сме далеч от България и такива събития ни картат да се чувстваме по-близко до родината.“

facebook

На пресконференцията бойците бяха представени един по един от боксовия мениджър Ивайло Гоцев. Срещата премина под наслов „Шампиони се срещат с бъдещи шампиони“.

Малчуганите зададоха много и интерсени въпроси. Попитан кое е по-важно интелекта или физиката, единственият българин в UFC – Благой Иванов отговори, че от малък тренира много видове спорт – джудо, самбо, борба, ръгби, бокс и други. Придобитите умения от тренировките му помагат всеки път в Октагона, защото там му се налага да реши коя техника ще използва за части от секундата и 90% е интелект.

След срещата братя Пулеви заминаха за Лос Анджелис, където в четвъртък ще проведат тренировка с децата от българското училище там.

Кубрат Пулев се готви за мача си с Богдан Дину, а Тервел Пулев ще срещне Мич Уилямс в предстоящата галавечер на 24 март. Мачовете са от 3:30 и 5:30 часа българско време.

Срещите на най-добрите ни боксьори можете да проследите на живо в Boec.BG.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.