Начало Киокушин SENSHI с уникално събитие в два дни и в Камчия

SENSHI с уникално събитие в два дни и в Камчия

SENSHI с уникално събитие в два дни и в Камчия
0

За първи път България ще приеме грандиозно събитие в света на киокушина. Страната ни ще е домакин на една нова професионална лига – KWU International Professional League. Правилникът на тези двубои включва фул контакт карате киокушин с удари в главата.

Организаторите на една от новите професионални бойни вериги – SENSHI, решиха да се ангажират с провеждането на тази предизвикателна гала. Така третото издание на SENSHI ще бъде посвете изцяло на двубоите по този правилник, като този път няма да има кикбокс и муай тай срещи. Освен това турнирът ще бъзе в рамките на два дни с квалификации, полуфинални и финални срещи. Мястото и датата на провеждане също не са избрани случайно. Галата ще бъде в Амфитеатър на курортен комплекс Камчия по време на 13-ото издание на летния тренировъчен лагер по киокушин (1-7.07.2019) на Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU).

Двубоите ще се проведат на 4-ти и 5-ти юли, като в първия ден ще са квалификациите и полуфиналите, а във втория финалите. Началото ще е 20:00 ч.

Цялата програма може да видите тук: Програма 4 и 5 юли.

И третото издание на SENSHI събира много световни и европейски шампиони по карате киокушин. У нас ще пристигнат носители на титли от различни организации, които Световния киокушин съюз (KWU) обединява. Правилникът е с много свобода на действие, но изисква и високо спортно майсторство от страна на състезателите.

Двубои по правилника на KWU International Professional League бяха включени и в първите две издание на SENSHI – във Варна и София, като отзивите след тях бяха много положителни. В първата гала имаше само една среща, а във втората те вече бяха четири.

Интересът към този нов формат е огромен и само за това издание на SENSHI бяха регистрирани 38 топ бойци от 12 държави – Русия, Украйна, Армения, Казахстан, Турция, Беларус, Румъния, Унгария, Бразилия, Иран, Таджикистан и България. Категориите, в които ще видим битки на ринга са седем – до 65 кг, до 70 кг, до 75 кг, до 80 кг, до 85 кг, до 95 кг и над 95 кг.

Boec.BG е официален медиен партньор и всичко около третото издание на SENSHI може да следите на нашия сайт и във Facebook страницата ни.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.