Начало Киокушин Световни шампиони от Русия и Япония ще гостуват в Беларус за семинар

Световни шампиони от Русия и Япония ще гостуват в Беларус за семинар

Световни шампиони от Русия и Япония ще гостуват в Беларус за семинар
0

Истински празник за киокушин-кай карате ще се проведе между 24-ти и 27-ми януари, 2019 г. в град Гомел в Беларус. Каратеки от всички световни федерации ще могат да участват в семинар със световната шампионка от Екатеринбург 2018 г. Анжелика Сабаева, Йокозава Току (3-ти дан), Ямашита Токаро (2-ри дан) и Александър Макаревич (3-ти дан). Организатор на събитието е Сергей Викторович (4-ти дан).

Сред целите на този семинар са подготовка на киокушин състезателите за международни турнири, повишаване на цялостното спортно ниво на участниците в семинара, укрепване на духа и тялото на практикуващите и обучение за правилното възстановяване по време на максимални натоварвания.

Всички над 10-годишна възраст могат да се запишат до 20-ти януари за семинара на e-mail: secura.gomel@gmail.com . Цената за участие е 35 щатски долара.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".