Начало Киокушин Важна информация: Вече се събират заявления за участие на двете големи първенства по киокушин във Варна

0

През декември във Варна ще се проведат две изключително важни и мащабни за света на карате киокушин първенства, които се организират от Световния киокушин съюз (KWU) и Българската Карате Киокушин Федерация – Световното първенство за юноши и девойки и Европейското първенство за мъже и жени. Боевете започват на 7-ми декември в Двореца на културата и спорта в морската столица и ще продължат до 9-ти декември .

От KWU и БККФ вече събират заявления за участие от състезатели, като селекцията ще продължи и през ноември. За всички, които се интересуват от първенствата и условията за участие, Boec.bg публикува полезна информация:

KWU Европейско първенство за мъже и жени
Дата: 7-9 декември 2018 година, град Варна

Условия за участие:
Представители на национални федерации, който са преминали национални квалификационни първенства във всички киокушин групи за възраст над 18 години и степен на квалификация не по-малко от 4th kyu.
По един боец от всяка държава във всяка килограмова категория.

Квота за WKO Шинкиокушинкай:
Състезателите от WKO Шинкиокушинкай, които желаят да участват в Европейското първенство на KWU Киокушин за мъже и жени в различните теглови категории, трябва да се свържат с техните клонове, които ще информират за това искане централата на WKO Шинкиокушинкай.

Защита за мъже и жени:
Протектори за крака – задължителни
Ръкавици – задължителни
Обвивка на слабините – задължителна
Зъбен протектор, бял – доброволен

(Ако зъбите са с шина, протекторът е задължителен)

Всички протектори трябва да имат логото на KWU.
Всички участници ще имат възможност да закупят протектори преди да се явят пред комисията.
Всички протектори трябва да бъдат индивидуални и всеки един боец трябва да има свои собствени!

Шесто световно първенство за юноши и девойки на KWU
Дата: 7-9 декември 2018 година, град Варна

Условия за участие:
Представители на национални федерации, който са преминали национални квалификационни първенства във всички киокушин групи за възраст между 12 и 17 години и степен на квалификация не по-малко от 6th kyu.
До три бойци от всяка държава във всяка килограмова категория.

Квота за WKO Шинкиокушинкай:
Състезателите от WKO Шинкиокушинкай, които желаят да участват в Шесто световно първенство за юноши и девойки на KWU Киокушин в различните теглови категории, трябва да се свържат с техните клонове, които ще информират за това искане централата на WKO Шинкиокушинкай.

Заявки за участие
Срок за предварителни заявления (приложение 1) – до 1 октомври

Следните документи са нужни за предварителна резервация:
1. Снимка за картотека (портретен формат в електронна форма, формат jpeg, разделителна способност не по-малка от 300 dpi)
2. Приложение 3 – попълнен от всеки боец
3. Заявление за настаняване (приложение 4)
4. Групово заявление за цялата делегация (приложение 5)

Краен срок за окончателни заявления – 1 ноември 2018
(Не се приема окончателно заявление, ако не е подадено предварително заявление)

Окончателно заявление се изпраща на електронна поща и трябва да съдържа всички подписи и печати

Заявления се приемат само ако са попълнени по формуляр (приложение 1). Заявлението трябва да бъде подписано от президента на националната федерация на съответната страна, чиито бойци са в молбата

Заявления се приемат на електронен адрес: