Начало Видео Абсолютни световни шампиони си спретнаха спаринг във Варна (ВИДЕО)

Абсолютни световни шампиони си спретнаха спаринг във Варна (ВИДЕО)

Абсолютни световни шампиони си спретнаха спаринг във Варна (ВИДЕО)
0

С рядко срещана гледка завърши тридневният Международен KWU кумите инструкторски семинар, който се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна.

Шихан Кенджи Ямаки (8 дан) и сенсей Захари Дамянов приключиха събитието с кратка спаринг сесия помежду си, демонстрирайки нагледно „кумите“ тънкости. Подобен момент не се наблюдава често и затова за всички присъстващи бе истинско удоволствие да станат съпричастни на тези майсторски изпълнения.

Шихан Кенджи Ямаки  е абсолютен световен шампион от 1995 г. и бе поканен лично от Българската Карате Киокушин Федерация, за да води събитието в морската ни столица.

Над 160 състезатели и треньори от цяла България имаха щастието и честта да се учат лично от японското светило и от четирикратния европейски и абсолютен световен шампион – сенсей Захари Дамянов.

Сенсей Дамянов посрещна рождения си ден в залата, а изненади за селекционера на мъжкия и женския национален отбор на България по киокушин не липсваха. Той получи освен много поздравления, балони, но и специална празнична торта от най-малките каратеки, които тренират и в неговия клуб – „Нихонто“.

facebook.com

Шихан Асен Асенов също се включи в заниманията във Варна, провеждайки пет тренировки по Иайдо.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.