Абсолютни световни шампиони си спретнаха спаринг във Варна (ВИДЕО) | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Видео Абсолютни световни шампиони си спретнаха спаринг във Варна (ВИДЕО)

Абсолютни световни шампиони си спретнаха спаринг във Варна (ВИДЕО)

Абсолютни световни шампиони си спретнаха спаринг във Варна (ВИДЕО)
0

С рядко срещана гледка завърши тридневният Международен KWU кумите инструкторски семинар, който се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна.

Шихан Кенджи Ямаки (8 дан) и сенсей Захари Дамянов приключиха събитието с кратка спаринг сесия помежду си, демонстрирайки нагледно „кумите“ тънкости. Подобен момент не се наблюдава често и затова за всички присъстващи бе истинско удоволствие да станат съпричастни на тези майсторски изпълнения.

Шихан Кенджи Ямаки  е абсолютен световен шампион от 1995 г. и бе поканен лично от Българската Карате Киокушин Федерация, за да води събитието в морската ни столица.

Над 160 състезатели и треньори от цяла България имаха щастието и честта да се учат лично от японското светило и от четирикратния европейски и абсолютен световен шампион – сенсей Захари Дамянов.

Сенсей Дамянов посрещна рождения си ден в залата, а изненади за селекционера на мъжкия и женския национален отбор на България по киокушин не липсваха. Той получи освен много поздравления, балони, но и специална празнична торта от най-малките каратеки, които тренират и в неговия клуб – „Нихонто“.

facebook.com

Шихан Асен Асенов също се включи в заниманията във Варна, провеждайки пет тренировки по Иайдо.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.