Начало Киокушин Огромен интерес към семинар на японска легенда у нас (СНИМКИ)

Огромен интерес към семинар на японска легенда у нас (СНИМКИ)

Огромен интерес към семинар на японска легенда у нас (СНИМКИ)
0

Огромен интерес предизвика присъствието на японската легенда в киокушина шихан Кенджи Ямаки (8 дан) на българска земя. Абсолютният световен шампион за 1995 г. и победител в турнира на 100-те боя е у нас по покана на Българската Карате Киокушин Федерация за тридневен семинар – KWU Международен кумите инструкторски семинар.  Събитието се провежда във Варна.

В тренировките на шихан Ямаки се включиха над 160 български състезатели и треньори от цялата страна, които провеждат по две занимания на ден. В обучението на японската легенда помага и сенсей Захари Дамянов – абсолютен световен шампион, четирикратен европейски и безспорно един от най-успешните каратисти в историята на България. Сенсей Дамянов, който е и селекционер на мъжкия и женския национален отбор, дори отбеляза своя Рожден ден в залата с дълго и изморителни тренировки.

Освен тренировките с шихан Ямаки и сенсей Дамянов, по време на обучението са планирани и пет тренировки по иайдо с шихан Асен Асенов.

Семинарът се провежда в Двореца на културата и спорта във Варна. Право на участие имат лица над 16 години и бойци притежаващи степен над 4-то кю. Последният ден е в сряда, 6-ти ноември.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.