Начало Senshi Ахмед Крънич след SENSHI 7: Срещата беше трудна (ВИДЕО)

Ахмед Крънич след SENSHI 7: Срещата беше трудна (ВИДЕО)

Ахмед Крънич след SENSHI 7: Срещата беше трудна (ВИДЕО)
0

Ахмед Крънич отново се качи на ринга на SENSHI, но този път той участва в битка по правилата на KWU Full Contact, в категория над 90 килограма. Крайният резултат бе победа над Виталий Ишахнели с единодушно съдийско решение в седмото издание на международните галавечери SENSHI.

След 2 години отново сте на ринга на SENSHI и отново победа. Развълнуван ли бяхте?

Преди 2 години играх срещу български боец. Спечелих Европейската титла на WAKO PRO след 5-рундова битка. Беше добър двубой. Сега се изправих срещу руския боец Виталий Ишахнели, който е двукратен световен шампион по карате киокушин. Той е много добър и силен боец. Срещата беше трудна, но играх добре и спечелих. Правилата не бяха много различни. Тези на К-1 и KWU Full Contact са почти едни и същи. Бях малко объркан в двубоя, защото опонентът ми беше каратист, но наложих моя стил и се справих.

 Този път на събитието нямаше публика. Това беше ли проблем?

Да, публиката ме зарежда с енергия. В този период няма как събитието да бъде завършено, когато няма публика. Атмосферата не е същата. Надявам се на следващото събитие да има зрители по трибуните.

Бихте ли искали да стъпите отново на ринга на SENSHI?

Да, искам!

Какво мислите за организацията на събитието?

Организацията беше много добра! Всичко беше на ниво – настаняването, отношението към бойците и техните отбори. Всичко беше страхотно!

Харесаха ли ви бойната карта?

Да, беше много силна! Имаше цели пет битки за титла. Събитието е на световно ниво.