Начало Видео Поглед в миналото: Епични киокушин световни финали. Част 1 (ВИДЕО)

Поглед в миналото: Епични киокушин световни финали. Част 1 (ВИДЕО)

Поглед в миналото: Епични киокушин световни финали. Част 1 (ВИДЕО)
0

Boec.BG има удоволствието да ви представи поредица от най-запомнящите се карате киокушин битки, които и до ден днешен докарват усмивки на лицата на мнозина.

Ще видите една специална и емблематична генерация или т.нар. стара школа, която нагледно ще докаже атрактивността и майсторството в киокушина. Говорим за финалните сблъсъци в най-голямото състезание в света на великото бойно изкуство – Световното първенство по киокушин (без категория). Едни от най-големите легенди на киокушина са вземали участие в престижния турнир – Макото Накамура, Кенджи Мидори, Акийоши Мацуй, Евертон Тейшейра, Анди Хуг и много други. И внимание – сред тях има и ярка българска следа с участието на едни от най-успешните ни каратеки – сенсей Захари Дамянов и сенсей Валери Димитров.

И така.

Първият турнир се провежда през далечната 1975 г., но ние започваме нашата рубрика 12 години по-късно. На 4-то Световно първенство през 1987 г. участие взимат 207 каратеки от 77 държави, от които двама достигат до финала.

Японецът Акийоши Мацуй се изправя срещу Анди Хуг от Швейцария в битка, която остава в историята на източното бойно изкуство завинаги.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.