Начало Бокс Шампион и претендент застанаха лице в лице (ВИДЕО)

Шампион и претендент застанаха лице в лице (ВИДЕО)

Шампион и претендент застанаха лице в лице (ВИДЕО)
0

Официалната пресконференция с участието на Анди Руис (33-1) и Антъни Джошуа (22-1) със сигурност ще се запомни.

Двамата се изправят тази събота вечер един срещу друг в дългоочакван реванш, а залогът са световните титли в тежка категория на WBO, WBA „Super“ и IBF.

В присъствието на своите треньори – Мани Робълс и Роб МакКракън, двете главни лица казаха, че са провели успешни тренировъчни лагери и нямат търпение за събота.

Най-интересната част бе в края на пресконференцията, когато Руис и Джошуа застанаха един до друг за обичайните снимки лице в лице. Докато двамата се гледаха „влюбено“, от публиката се чу вик „Two-time“. Това, разбира се, бе фен на 30-годишния претендент, прогнозирайки превръщането на Джошуа в двукратен световен шампион.

Американецът от мексикански произход обаче не остана длъжен и отвърна със „And Still„, което означава „И все още“. Реплика, която Майкъл Бъфър ще произнесе, ако Руис съумее да запази коланите си.

Интересно е да се отбележи и облеклото на шампионът. Той бе облечен в същия потник на баскетболния отбор Ню Йорк Никс, който му бе подарен от „Медисън Скуеър Гардън“ преди да шокира света на 1-ви юни.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.