Начало Senshi Сергей Браун след SENSHI 7: Беше много хубава среща (ВИДЕО)

Сергей Браун след SENSHI 7: Беше много хубава среща (ВИДЕО)

Сергей Браун след SENSHI 7: Беше много хубава среща (ВИДЕО)
0

Германецът Сергей Браун завоюва Световния пояс на WAKO PRO в стил К-1 в кат. до 81.4 кг. Двукратният световен шампион по кикбокс за професионалисти нокаутира сърбина Александър Менкович в главното събитие на SENSHI 7.

 

Новият световен шампион! Как се чувствате?

Чуствам се отлично, добре съм. Много се радвам, че се сбихме и че битката приключи. Беше много хубава среща. Много добър, силен съперник.

Подготвяхте се последно време със семинарите на Професионалната лига на KWU, помогнахали те за този толкова мажен мач?

Разбира се, много ми помогнаха, защото всеки такъв семинар открива много нови врати. Научаваме много нови неща, които се стараем да предадем на нашите ученици, когато се завърнем в къщи и разбира се ние самите да се научим.

С какво мислите, че изненадахте тази вечер опонента си, който беше световен шампион?

Моята изненада беше такава. В интернет имам много боеве, от които е видно, че играя повече с крака и така побеждавам. Днес играх на по-къса дистанция, тъй като противникът ми беше по-висок. Повече се боксирах.

Получавахте съвет и от Чехонин, който е ваш добър приятел. Те помогнаха ли ви?

Да. С него се познаваме отдавна. Вече 10 години. Запознахме се на летния лагер в България и продължихме да си общуваме. Тук се запознахме, тук се състезаваме заедно сега. Разбира се, помага, отстрани се вижда по-добре.

Добре ли се чувствате на ринга на SENSHI, тук не сте за първи път?

Последният път се състезавах тук на Камчия през август. След това заради корона вируса имаше голяма пауза и ето сега следващата ми битка беше отново тук на SENSHI. Тук винаги ми е много приятно и много се радвам, защото това се провежда от бойци от киокушин. Аз самият излизам от киокушина и ми е много, много приятно.

Днес бяхте главна среща и в пет рунда, това как ви се отрази?

Пет рунда е малко по-различно, отколкото да се биеш три рунда, защото трябва да разделиш енергията. Да се биеш пет рунда е малко по-тежко. Три рунда минават по-бързо. За пет трябва да се подготвиш много добре психически.

Бихте ли защитил отново пояса на ринга на SENSHI?

С удоволствие, ако имам възможност и ми предложат. С удоволствие! Осу!