Начало Бокс Терънс Кроуфорд тотално отписа мач с Ерол Спенс

Терънс Кроуфорд тотално отписа мач с Ерол Спенс

Терънс Кроуфорд тотално отписа мач с Ерол Спенс
0

Един от най-жадуваните сблъсъци в бокса за последните десетилетия става все по-невъзможен за осъществяване с всеки изминал ден.

Вместо да намерят баланс и да направят компромис в исканията си, световните шампиони в полусредна категория Терънс Кроуфорд и Ерол Спенс-младши се отдалечават все повече и повече.

Снимка: БТА

В момента няма по-чакана битка от тази между двамата американци в САЩ, като за мнозина това ще бъде сблъсък от ранга на Тайсън Фюри – Антъни Джошуа. Ако не и по-голям.

Големите егота, различните промоутърски къщи и телевизионни партньори отново са сред главните причини двама от най-харесваните и най-качествени боксьори да нямат допирни точки. 33-годишният Кроуфорд, който е шампион на WBO сподели, че за него такъв мач вече не е на дневен ред.

Снимка: БТА

Причина за това са последните изказвания на 31-годишния Спенс, който искаше разпределение на хонорарите от типа 70-30 в негова полза.

„Вече бях абсолютен шампион в супер лека категория, това вече не ме блазни“, отговори Кроуфорд на въпроса дали обединяване на титлите в полусредната дивизия е важно за него.

„Просто искам да се бия, да изкарвам пари и да подсигуря бъдещето на семейството ми. Вече не ми пука за Ерол Спенс и за другите.

„Не съм сигурен, че бих приел този мач и при 50-50. Омръзнаха ми тези игрички. Говоря за този мач от години, още преди да се кача в тази дивизия. Всички говореха, че трябва да стана шампион.

„Взех световна титла още в първия си двубой. Сега ми казват, че ще се бият с мен, когато те пожелаят. Тези неща не стават така“, допълни Кроуфорд.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.