Начало Бокс Терънс Крауфорд: Казах на Ерол Спенс, че ще го пречукам

Терънс Крауфорд: Казах на Ерол Спенс, че ще го пречукам

Терънс Крауфорд: Казах на Ерол Спенс, че ще го пречукам
0

Един от най-жадуваните сблъсъци за всички боксови фенове е мачът в полусредна категория между Терънс Крауфорд и Ерол Спенс.

Снимка: БТА

Няма да е преувеличено ако кажем, че този мач е еквивалент на Фюри – Джошуа, но в американски вариант. Но и там, разбира се, се намесват познатите пречки като различни промоутърски къщи и договори с телевизии. Същите тези неща, които пълнят джобовете на боксьорите, но остават празни сърцата на феновете.

Рано или късно обаче Крауфорд и Спенс ще се изправят един срещу друг, а през последните месеци двамата започнаха далеч по-често да споменават името на другия, което малко или много си е положителен развой.

32-годишният световен шампион на WBO сподели в интервю, че скоро отново е имал разговор със Ерол Спенс, в който му е казал следното:

youtube.com

„Двамата си поговорихме за това кога ще се бием и аз му казах в прав текст, че ще го пречукам“, заяви самоуверено Крауфорд.

„Той знае, че не се бъзикам. Сигурен съм, че когато се срещнем на ринга, наистина ще го пречукам, а хубавото е, че той мисли същото за себе си. Именно това прави мача толкова специален“, разкри непобедения американец.