Начало Видео Таекуондистът Борислав Найденов: Показахме, че всичко е възможно

Таекуондистът Борислав Найденов: Показахме, че всичко е възможно

Таекуондистът Борислав Найденов: Показахме, че всичко е възможно
0

Борислав Найденов стана абсолютен шампион в първото онлайн студентско първенство по таекуондо в България. Надпреварата бе организирана от Национална спорта академия „Васил Левски“ (НСА) и Българска федерация по Таекуондо (WTF). В надпреварата се включиха студентите от специалност „Таекуондо“, за да излъчат победителя в дисциплината „Форма“. Посредством социална платформа те изиграваха съчетанията си и получаваха на момента оценки от съдиите.

Найденов, който е първокурсник в НСА и бронзов медалист от Световното първенство в дисциплината „Ханмаданг“ през 2017 г., говори специално за предаването „BOEC.BG“ по Bulgaria ON AIR.

„Състезанието беше изненадващо перфектно. Казвам го най-вече заради състоянието, в което се намирахме. За щастие нямахме никакви технически проблеми и то премина плавно. Вследствие на това ние осъществихме една мащабна инициатива, която не стига само до спорта таекуондо. Показахме на всички, че всичко е възможно – не само за провеждане на състезания от дома, но и за личното осъвършенстване, на което всеки е способен“, коментира Найденов.