Начало Senshi Трима българи излизат на арената на SENSHI 13

Трима българи излизат на арената на SENSHI 13

Трима българи излизат на арената на SENSHI 13
0

Изящни техники, боен дух и хъс за победа до самия край ще покажат трима от най-добрите и перспективни български бойци в новото зрелищно плажно издание на международната бойна галавечер SENSHI. На 10 септември от 19 часа на плажапред ресторант „Море“в курортния комплекс „Св. Св. Константин и Елена“ бойни звезди от цял свят ще се изправят на разгорещената арена на SENSHI в 13 титанични сблъсъци за радост на почитателите на бойните спортове.

В непредвидим двубой и търсене на победата един от най-добрите български бойци Драгомир Петров ще премери сили срещу Исам Чадид, който ще направи своя дебютвъв веригата. Петров е четирикратен национален шампион на България по кикбокс и Европейски шампион по муай тай на „EMC“. Чадид е шампион на Испания, европейски ISKA шампион и победител в турнира „Glory of Hero“. Двамата ще се срещнат в ожесточен двубой в категория до 70 кг. по правилата на KWU Full Contact.

На ринга на SENSHI 13 ще се изправи и един от уважаваните и талантливи кикбоксьори в България – Атанас Божилов, който е световен WAKO PRO K-1 шампион и ще търси своята 11-та победа на ринга на международната бойна галавечер. Негов опонент в категория до 75 кг. по правилата на KWU Full Contact ще бъде Амза Риден, който ще направи своя дебют на арената на SENSHI. Той е световен шампион по муай тай на WCF, световен шампион в стил К-1 и трикратен победител в турнира „K-1 Japan shidokan“.

Почитателите на бойните спортове и високия адреналин ще могат да се насладят и на зрелищното присъствие на любимеца на варненската публика и европейски WAKO PRO шампион Едуард Алексанян. „Мистър шоу“ ще търси своята седма победа на ринга на SENSHI. Той ще се изправи в непредвидим до самия край двубой срещу Даниел Крост от Франция, който ще вземе участие в титаничните сблъсъци на международната бойна галавечер за пръв път. Крост е неколкократен шампион по кикбокс на Франция и шампион в турнира „Император Чок Дий“ в стил К-1. Двамата ще се срещнат в двубой в категория до 85 кг. по правилата на KWU Full Contact.

Специални гости, рефери и коментатори на SENSHI 13 ще бъдат трикратните и четирикратни K-1 световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст.

Повече информация за 13-ото издание на SENSHI ще откриете на Senshi.com. Билети за грандиозното бойно шоу са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg.

Зрелищната бойна галавечер SENSHI 13 ще се излъчва и на живо по Bulgaria ON AIR и Max Sport 2 за България, както и в реално време за цял свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

13-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър иRolls-Royce Motor Cars Service.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.