Начало Видео Христо Стоичков идва в България за Мондиалите по таекуондо (ВИДЕО)

Христо Стоичков идва в България за Мондиалите по таекуондо (ВИДЕО)

Христо Стоичков идва в България за Мондиалите по таекуондо (ВИДЕО)
0

Легендарният български футболист Христо Стоичков ще присъства на откриването на предстоящите Световни първенства по таекуондо, които ще се проведат в София.

В рамките на 10 дни (от 28 юли до 7 август) страната ни ще се превърне в център на световното таекуондо, тъй като в столицата ни ще се проведат шампионатите в две възрастови групи – юноши и девойки, както и кадети.

За пръв път в историята една държава ще бъде домакин на две Световни първенства в рамките на една календарна година. Двете събития ще се проведат под патронажа на Президента на Република България Румен Радев.

„Камата“ засне специално видео, в което приканва всички наши сънародници да подкрепят родните таекуондисти, които ще гонят призовите места на състезанията в столичната „Арена Армеец“.

В Америка е лято, а в България ще е таекуондо лято. Аз тръгвам от Америка и Ви чакам в „Арена Армеец“. Там ще се видим„, сподели „Модерния ляв“ във видеообръщението си.

Паралелно с Мондиалите, у нас ще се проведе и най-големият световен форум в таекуондо – Генералната асамблея на World Taekwondo. Това ще се случи на 1-ви август. Специално по повода пристига демонстративният отбор на WORLD TAEKWONDO. Той ще направи две спиращи дъха шоута – на 2.08 в „Арена Армеец“ и на 3.08 в „Античния театър“ в Пловдив.