Начало ММА Пади Пимблет с „послание“ към критиците си

Пади Пимблет с „послание“ към критиците си

Пади Пимблет с „послание“ към критиците си
0

Пади Пимблет е една от новите сензации в UFC. Освен с качествата си в октагона, той стана известен и с колосалното сваляне на килограми преди мачовете си. Именно към хората, които го критикуват за начина, по който изглежда между мачовете си, той изпрати недвусмислено послание. Пимблет премина успешно днешния кантар, а след това показа задните си части пред журналистите и подкани всички, които са се съмнявали в него, да целунат въпросното седалище.

„За всички, които се съмняваха и ми се присмиваха, както и за тези, които смятаха, че ще се оттегля от срещата, може да ми целунете з****ка!“

Пади беше шампион в Cage warriors в категория перо, а в UFC е записал два мача, в които победи и освен това спечели „Представяне на вечерта“.

Не ни е известно точно колко килограма е трябвало да свали той за предстоящия си мач, но преди миналата гала в Лондон, Пиблет твърди, че е започнал свалянето, когато е бил близо 90кг. За да влезе в лека категория това прави около 20 излишни килограма.

Друго специфично за външния му вид е, че за разлика от много бойци, той е избрал да поддържа невинната версия на русоляв младеж със сини очи. Обяснява го с любовта си към децата – според него за тях е по-лесно и спокойно да го доближават и разговарят с него.

„Ако бях здравенякът с татуировките, те шяха да се страхуват от мен. А и има достатъчно такива бойци в UFC.“

Утре той ще се бие с още един нашумял новак за UFC – Джордан Левит. Той има 4 победи за веригата и една загуба.

тагове: