Начало ММА Сехудо се чувства мръсен само при споменаването на името на Ти Джей

Сехудо се чувства мръсен само при споменаването на името на Ти Джей

Сехудо се чувства мръсен само при споменаването на името на Ти Джей
0

Някои вражди излизан далеч извън пределите на октагона. Такова е положението при Хенри Сехудо и Ти Джей Дилашоу. Двамата така и не успяха да разчистят сметките си с бикта в клетката и изглежда никога няма да се помирят.

„Хората никога не знаят… докато не ги излъжеш. За мен е чест да се бия с когото и да е в октагона. Почти се чувствам засрамен“, сподели Сехудо.

„Чувствам се мръсеен само при споменаването на името на Ти Джей. Не мисля, че нещо дълбоко в сърцето ми иска да се бия с него. Не желая да се здрависвам с него преди битка, наистина го казвам.“

twitter.com

Между двамата изглежда никога няма да има примирие.

„Не мисля, че мога да застана до него за лице в лице. Това е фалш. Чувствам се гадно да ви споделям всички тези лоши неща, но вие ме питате, а аз отговарям“, допълни шампионът.

Сехудо спечели битката още в 32-ата секунда през януари 2019 година и не мисли за реванш.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.