Начало Senshi Съботната тренировка със Семи Шилт на нова платформа

Съботната тренировка със Семи Шилт на нова платформа

Съботната тренировка със Семи Шилт на нова платформа
0

И тази събота кикбокс величието Семи Шилт и бойната верига SENSHI организират онлайн тренировка. Петото издание отново ще се проведе в 18:00 часа българско време, но този път ще бъде на нова платформа.

Достъп до платформата: https://mailchi.mp/54a8b1b579cc/gczwv9xsrc

Ще получите идентификационен номер за участие чрез приложението Zoom, моля, изтеглете приложението от тук: https://zoom.us/

ВАЖНО: Поради технически ограничения, САМО първите 100, които успеят да се регистрират, ще могат да се включат в обучението!

За пета поредна събота SENSHI дава шанс на феновете на бойните спортове да тренират кикбокс на най-високо ниво с главен инструктор кикбокс легендата Семи Шилт. Инициатавата е част от призива да бъдем #ОтговорниВкъщи #FGAUnited и призива да останем вкъщи и да тренираме дистанционно.

Световноизвестният Семи Шилт е един от най-успешните кикбоксьори и бойци в сериите К-1, ашихара каратека и състезател смесените бойни изкуства. Той е четирикратен шампион от Светвните Гран При на К-1 и е единственият носител на три поредни титли. Освен в К-1 той е участвал и в двубои от ММА в шампионатите на Pride Fighting и UFC. Шилт е инструктор в Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU) и рефер на SENSHI.