Начало Senshi Закани за нокаути и здрави битки преди SENSHI (ВИДЕО)

Закани за нокаути и здрави битки преди SENSHI (ВИДЕО)

Закани за нокаути и здрави битки преди SENSHI (ВИДЕО)
0

Обещание за едно много зрелищно и запомнящо се събитие, и за тежки и оспорвани битки, си дадоха бойците от картата на второто издание на професионалната бойна верига по кикбокс, муай тай и киокушин SENSHI. По-малко от ден остава до очакваното бойно събитие в „Арена Армеец“. Всички състезатели участваха в официалната пресконференция днес в панорамната зала на хотел „Маринела“.

Повечето от бойците бяха единни в изявленията си като признаха, че вече нямат търпение до битките си и че подготовката им е минала отлично.

Зад микрофоните в панорамната зала застанаха претендентите за Световна титла на WAKO PRO Атанас Божилов и Макс Сподаренко. Двамата споделиха единодушно, че стилът им е много сходен.

„Според мен ще е игра на шах и по-добрият и подготвен ще спечели“, каза Божилов, а един от най-добрите кикбосьори от Беларус добави: „Харесвам го, защото той е умен, а не се бие като на улицата. Надявам се, че стане велик мач.“

Другият пояс, който бе показан на бринфинга, бе за Европейската титла на WAKO PRO, за която ще спорят Деян Топалски и Ахмед Крънич. „Много съм щастлив да съм тук. Подготвил съм се за победа“, заяви лаконично боецът от Босна и Херцеговина. Топалски също бе позитивен преди срещата: „Чувствам се добре, подготвен съм. Нямам търпение да дойде време за мача.“

На пресконференцията думата имаше и холандската кикбокс легенда Петер , които води в София четирима от своите топ бойци.