Начало Бокс „Голямото бебе“ с втора положителна проба

„Голямото бебе“ с втора положителна проба

„Голямото бебе“ с втора положителна проба
0

„Б“ пробата на американския боксьор Джарел Милър (23-0-1) също се оказа положителна. Това окончателно го премахва от сметките за мач с Антъни Джошуа, обяви промоутърът на Ей Джей – Еди Хърн.

На 1-ви юни „Голямото бебе“ трябваше да се бие със световния шампион на IBF, WBO и WBA „Super“ в тежката категория, но вече е със спрени права.

„Потвърждавам, че Милър се е провалил и на другия тест“, категоричен е Хърн.

„Отвратен съм, Искаш да дадеш на някого облага… спортът ни няма място за взимачите на допинг. Ей Джей ще срещне чист боксьор и ще го победи. Тестовете свършиха своята работа и не дадоха шанс на този Милър да се доближи до ринга. Поне това е добре“, признава промоутърът.

Първата положителна проба на американеца е взета на 20-ти март. Вече трескаво се обсъжда името на неговия заместник, като между спряганите е и Кубрат Пулев.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.