Начало ММА Дан Айг: Не искам да ме клонират

Дан Айг: Не искам да ме клонират

Дан Айг: Не искам да ме клонират
0

Боецът от UFC в категория перо – Дан Айг, се оплака от мистериозна посетителка в дома му, която си е тръгнала с проба от неговата кръв. Американецът я е помислил за антидопингово ченге.

Той разкри, че е свикнал на рутинни визити за допинг проби и затова не се е усъмнил в дамата:

„Искам си кръвта обратно. Не искам да ме клонират или да завърша в криминална история“, заяви 27-годишният боец. „Има хора, които могат да използват моята кръв, но не искам да я давам за нищо.“

„Тестват ме през цялото време, така че не се замислих. Мислих, че е Usada. Жената беше много мила, не ме разбирайте погрешно. Оправихме документите и дадох името си. Казах: „Айг, първо име Дан“. А тя отвърна: „О, ти не си Джон?’ А аз: „Джон? Не знам кой е Джон.“ , призна боецът, който все пак е дал пробата на дамата.

Айг за последно победи шотландеца Дани Хенри на UFC Fight Night 147 в Лондон през март. Заяви, че е бил събуден в 6:30 сутринта от звънеца, а чакащата го жена му е казала, че е дошла да му вземе кръвта.

От UFC посъветваха спортиста да си потърси правата в съда. Организацията обеща да му помогне в разкриването на още детайли около мистериозната случка.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.