Начало ММА От RIZIN се извиниха за объркването с Мейуедър

От RIZIN се извиниха за объркването с Мейуедър

От RIZIN се извиниха за объркването с Мейуедър
0

Преди дни от японската организация за бойни спортове RIZIN обявиха официално сензационна битка между Флойд Мейуедър и Теншин Насукава. Легендата трябваше да излезе навръх Нова година срещу младия талант в клетката. Боксьорът дори заяви, че много му харесва Япония публично на официална пресконференция. След завръщането си в Щатите Флойд рязко запя друга песен.

Той обяви, че цялото пътешествие в Страната на изгряващото слънце е било грешка. Изтъкна, че е приел да се бие пред тесен кръг от хора за много пари и никога не е ставало дума за официален мач. Ето отговорър на организацията:

„На пресконференция, която се проведе на 5-ти ноември, ние от RIZIN обявихме събитието „RIZIN 14“, което ще се проведе на 31 декември в Япония. То ще бъде оглавено от битка между Флойд Мейуедър и Теншин Насукава. Не след дълго господин Мейуедър направи изявление в социалните мрежи, в което съобщи, че битката била отменена. Ние искрено се извиняваме за объркването в тази ситуация. Водим преговори с боксьора, за да изпълни подписаното в договора и се надяваме да има яснота по въпроса следващата седмица.“

В следващите редове от RIZIN поднесоха още извинения към феновете за цялата ситуация.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.