Начало Бокс Кобрата: В „Колодрума“ ще се състои същинско зрелище

Кобрата: В „Колодрума“ ще се състои същинско зрелище

Кобрата: В „Колодрума“ ще се състои същинско зрелище
0

Най-добрият ни боксьор – Кубрат Пулев, говори пред медиите по време на посещението си в Пловдив:

„Дойдох да огледам „Колодрума“ с моя колега и промоутър Ивайло Гоцев. Искам да видя обстановката. Брат ми ще играе тук по всяка вероятност и мисля, че ще бъде грандиозно шоу“, заяви по-големият от Братя Пулеви. Според него Тервел трябва да защити титлата си и да се състезава за световна.

„Пловдивската зала е с една идея по-малка от „Арена Армеец“, но е компактна и в нея ще се състои същинско зрелища“, призна Кобрата.

Продължи с коментар за съораженията в Щатите:

„Там има уникални зали, които са по-евтини от „Арена Армеец“. В Чикаго ни предлагаха за 5000 долара или безплатно, просто да се покрият разноските. До такава степен хората са отворени към нас – само и само да направим мач в една от най-хубавите им зали с 15 000 места“, допълни Кубрат.

Той прогнозира победа, макар и не лесна, за Дионтей Уайлдър в предстоящия му двубой с Тайсън Фюри. Дългоочакваният сблъсък в тежка категория ще бъде на 1 декември.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.