Начало ММА Родригес обра бонусите, а Каубоя чупи рекорди
0

Родригес обра бонусите, а Каубоя чупи рекорди

Родригес обра бонусите, а Каубоя чупи рекорди
0

Яир Родригез и Доналд Серони бяха главните виновници за зрелищното събитие UFC Fight Night: Denver.

Яир Родригез нокаутира Корейското зомби само секунда преди края на последния пети рунд и си спечели бонусите „Представяне на вечерта“ и „Битката на вечерта“. Бонусите на мексиканеца възлизат на обща стойност 100 000 долара, а Чен Сун Джунг прибира 50 000 долара за участието си в „Битката на вечерта“.

Доналд Серони също си спечели бонус „Представяне на вечерта“ от 50 000 долара. Освен страхотната парична награда за фамозната си победа, „Каубоя“ може да се похвали и с други постижения на юбилейното събитие на UFC. Боецът счупи рекорда за най-много победи в UFC – това беше негова 21-ва победа в организацията и така той подобри постиженията на Джордж Сейнт Пиер и Майкъл Биспинг. С отказването на Майк Пери още в първия рунд, Каубоя подобри и още един рекорд. Това беше негова 15-та победа преди последния съдийски гонг. С тази победа боецът от Денвър задмина Андерсън Силва и Витор Белфорт по този показател.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".