Начало ММА Каубоя: Чух пукането на ръката, но не спрях
0

Каубоя: Чух пукането на ръката, но не спрях

Каубоя: Чух пукането на ръката, но не спрях
0

Доналд Серони пренаписа историята на UFC с победата над Майк Пери на UFC Fight Night: Denver.

Боецът заключи опонента си още в първия рунд и така записа името си със златни букви в историята, като подобри два рекорда на организацията – за най-много победи и най-много победи преди последния съдийски гонг.

В интервю след двубоя „Каубоя“ сподели, че е изпълнил предварителния си план по най-добрия начин и не е допуснал излишни размени на удари в двубоя. Събарянето на Майк Пери е изненадало боецът от Денвър, но когато попаднали на земята, „Каубоя“ чул учестеното дишане на „Платинения“ и това го окуражило.

Ръката на Пери изпукала още преди той да се предаде, но „Каубоя“ си казал, че „ще си я вземе с него вкъщи“. Въпреки страхотната си победа, Серони е категоричен, че това е последен двубой за него в тази категория. Боецът добави, че може да очакваме двубой срещу много интересен противник в леката категория, но не поясни за кого става въпрос.

Майк Пери публикува в Туитър, че ръката му е счупена, но показа джентълменство, като поздрави „Каубоя“ за двубоя им:

Пълното интервю с Доналд Серони може да гледате тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".