Начало Бокс Еди Хърн: Никой няма да иска да гледа Джошуа-Пулев

Еди Хърн: Никой няма да иска да гледа Джошуа-Пулев

Еди Хърн: Никой няма да иска да гледа Джошуа-Пулев
0

Мениджърът на Антъни Джоша – Еди Хърн, отправи сериозна критика към най-добрия български боксьор в тежката категория – Кубрат Пулев (26-1-0).

„Кобрата“ е претендент номер 1 за IBF пояса на англичанина от нигерийски произход, но за пореден път Еди Хърн сподели, че такъв мач ще се състои през 2020 г.

„Мачове с Уайлдър и Фюри са ни приоритет, но Джошуа иска да обедини дивизията. А за тази цел трябва да има среща с Уайлдър. Да, абсолютно разбираем е фактът, че има хора, които твърдят, че Тайсън Фюри е номер едно човекът в тежката дивизия. Той пръв победи Кличко, а сега победи и Уайлдър. Поне аз така мисля.

Познавам добре Джошуа и знам, че състезателният му дух е много голям. Може би се повтарям, но моето мнение е, че ще победи и Уайлдър, и Фюри.

Но както казах преди известно време, ако мачът за обединяване на дивизията не е следващ, то може и никога да не се случи. Джошуа държи три титли и има задължителни защити на поясите, а Уайлдър иска реванш с Фюри, който най-вероятно ще загуби.

След това Фюри ще трябва да се изправи с Доминик Бризийл и нещата стават дълги и широки.

Следващият задължителен претендент на Джошуа ще бъде от WBO. Ако Дилиън Уайт се справи с Чисора, той ще получи тази възможност. След това е IBF, а там претендент е Кубрат Пулев, но това ще е чак 2020 г.

Но ще дойде момент, когато Джошуа може и да му се наложи да оваканти някой от поясите си. Ако успее да обедини дивизията срещу боксьори като Уайлдър и Фюри, никой няма да иска да го гледа срещу Кубрат Пулев, с цялото ми уважение към него.

Има хора като Дилиън Уайт, Джарел Милър, Луис Ортис, дори Джо Джойс, които искат да премерят сили с „Ей Джей“, бяха част от думите на английския промоутър.