Начало Бокс Еди Хърн зарадва Кобрата: Ако Уайлдър откаже, Джошуа трябва да се бие с Пулев
0

Еди Хърн зарадва Кобрата: Ако Уайлдър откаже, Джошуа трябва да се бие с Пулев

Еди Хърн зарадва Кобрата: Ако Уайлдър откаже, Джошуа трябва да се бие с Пулев
0

Кубрат Пулев може много скоро да осъществи мечтата си и да излезе срещу Антъни Джошуа в мач за световната титла. Британецът е притежател на титлите на IBF, WBA и WBO, а българинът е претендент за първата.

Джошуа ще се изправи срещу Анди Руис в Ню Йорк на 1 юни, но след това трябва да защитава титлите си, ако не се изправи срещу Дионтей Уайлдър в обединителен двубой. В случай, че тази среща не бъде договорена, то идва ред на Пулев и Олександър Усик, който пък е претендент за трофея на WBO.

„Джошуа трябва да се погрижи за всичките си задължителни защити. Има Усик като задължителен претендент. Има Пулев като задължителен претендент. Това са добри мачове, но не са Уайлдър. Ако Уайлдър не иска да се бие, тогава ще трябва да се погрижи за задължителните защити“, обясни мениджърът на Джошуа Еди Хърн.

„Той искаше и мач с Ортис, но ако той се бие с Уайлдър, тогава е малко вероятно. Говори се, че Дионтей иска мачове с Ортис и Ковнацки. Но защо би го направил? Защото ще искаш реванш с Луис Ортис, когато може да се биеш с Антъни Джошуа за три пъти повече пари?“, допълва Хърн.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.