Начало ММА Миша Тейт: ONE е зрелище, водим с 3:1 на UFC
0

Миша Тейт: ONE е зрелище, водим с 3:1 на UFC

Миша Тейт: ONE е зрелище, водим с 3:1 на UFC
0

Бившата шампионка на UFC Миша Тейт от близо половин година е в ОNE Championship и в момента е вицепрезидент на организацията. Тя сравни двете вериги и обясни, че бойците в ОNE Championship не са случайни и не отстъпват на тези в UFC.

„Това определено не е малка организация. Ние просто не сме толкова известни в САЩ. Мисля, че това започва да се променя. Трябва ли да сравняваме UFC и ONE? В момента ONE води с 3 на 1, защото три от звездите на UFC вече са при нас, а Бен Аскрен е при тях. Всички знаем, че UFC е марка, с която всички опитват да се състезават. Имаме трима атлети, които избраха ONE, а един от ONЕ избра UFC. Бен Аскрен отиде там и записа спорна победа. Eди Алварес и Сейдж Норткът загубиха битките си, а Деметриус спечели.

Джонсън е най-доминантния шампион в историята на UFC и загуби спорно от златен олимпийски медалист. Атлетите в ONE са далеч от тези, които се състезават в малките организации. При нас има 130 бойци, които са световни шампиони. Трябва да гледате ONE Championship, ако искате забавление. Гледайте, за да се убедите, че не сме малка организация“, каза Тейт.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.