Начало ММА „Питбула“ Фрейре иска да се бие за трети пояс!

„Питбула“ Фрейре иска да се бие за трети пояс!

„Питбула“ Фрейре иска да се бие за трети пояс!
0

Патрисио Фрейре – Питбула, сподели част от възгледите си за близкото бъдеще. Двойният шампион на „Белатор“ обмисля да остане в историята, като спечели шампионския пояс в 3-та категория.

„Искам да се бия за още един шампионския пояс. Ще постигна нещо незабравимо в този спорт“, заяви бразилецът.

„Казвам го публично. Но зависи и от други неща, разбира се. „Белатор“ да ми прати който съперник поиска“, надъхва се шампионът.

Фрейре се разправи с Майкъл Чандлър в лека категория и му отне титлата на „Bellator 221“ в Росемонт, Илинойс. След края на битката възникнаха спорове дали е трябвало да бъде спирана.

Предстои да разберем дали от организацията ще удовлетворят желанието на Чандлър за реванш или пък ще решат да позволят на „Питбула“ да се бие за още един пояс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.