Начало ММА Топ 10 на най-прословутите фрази на Конър Макгрегър
0

Топ 10 на най-прословутите фрази на Конър Макгрегър

Топ 10 на най-прословутите фрази на Конър Макгрегър
0

Конър Макгрегър е безспорно най-популярният и финансово успешен ММА боец. Дори най-големите му врагове признават, че той е променил правилата на играта и е привлякъл много нови фенове и инвеститори към този спорт. Конър е известен с това, че използва ярки и смели изрази, когато е необходимо, а и когато не е.

В тази връзка ви изваждаме Топ 10 на цитатите от Конър Макгрегър:

#1: „Ние не сме тук, за да участваме. Ние сме тук, за да вземем всичко“ – след победата над Диего Брандо

#2: „Казах, че ще го победя в първия рунд и го нокаутирах в първи рунд. Вече можете да ме наричате Mystic Mac, защото правя точни прогнози… Ако някой от нас отива на война, всички отиваме на война“ – след победата си над Дъстин Порие.

#3: „Аз притежавам този град. Аз притежавам Рио де Жанейро. И той казва, че е цар, а аз съм шегаджия. В други времена бих нахлул на кон и бих убил всички! Но сега е ново време, затова просто ще му сритам задника“ – преди планирания мач с Алдо, който в крайна сметка пропадна.

#4: „Когато подпишете договор за мач с мен, това е празник. Веднага се обадете вкъщи, обадете се на жена си. „Бейби, ние го направихме, ние сме богати, скъпа! Конор Макгрегър ни направи богати. Край на червените бикини…“ – на пресконференция на UFC.

#5: „Това хапче е трудно за преглъщане, но ние можем или да избягаме от проблема, или да се сблъскаме с него и да спечелим. И планирам да го направя“ – след загубата си от Нейт Диаз.

#6: „Победителите се фокусират върху победите. Губещите се фокусират върху победителите“ – пресконференция преди UFC 198.

#7: „Затвори си шибаната уста! Не можеш да направиш нищо! Никой от вас не може да направи нищо! Махай се оттук!“ – секунди преди да започне да хвърля бутилки по Нейт Диаз.

#8: „А какво е това шибано хлапе?“ – По адрес на Джереми Стивънс.

#9: „Управлявам всичко това. Управлявам в Ню Йорк. Контролирам целия този кораб. Без мен нищо не се случва. Контролирам всичко това. Всички в тази игра ще правят това, което им се казва, освен аз. По дяволите, нали?“ – пресконференция преди UFC 205.

#10: „Бих искал да го кажа от дъното на сърцето си, бих искал да използвам тази възможност да се извиня – абсолютно на всеки! В края на краищата обаче, двойният шампион прави това, което си иска!” – след победата над Алварес, с която става първият шампион в две категории в историята на UFC.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.