Начало ММА Конър се бъзика с Флойд за японската авантюра

Конър се бъзика с Флойд за японската авантюра

Конър се бъзика с Флойд за японската авантюра
0

Конър Макгрегър никога не си почива. Една от най-ярките звезди на смесените бойни изкуства не пропусна да коментира обявения вчера мач на Флойд Мейуедър Джуниър (50:0) с Теншин Насукава (27:0):

„Това анцуг ли е или облекло за сауна, Флойд? Не е ли горещо в Токио? Промяната на климата не е шега работа, проклет да съм.“, започва боецът и набира инерция: „Какво, за Бога, се случва тук? Кой е малкият лапак до теб? Това е лудост! Да не си го взел от филма „Час пик“? Това е нещо между Крис Тъкър и Джаки Чан, ти си малко к****е, Флойд. Няма да те лъжа.“, избухна Макгрегър.

Умишлено сме спестили голяма част от цинизмите на ирландеца. Оригиналният текст можете да видите във вградената по-горе публикация.

Както всички знаем, Конър Макгрегър цени външния вид на бойците. Самият него рядко можем да видим облечен в нещо различно от шикозен скъп костюм.

Флойд Мейуедър и Теншин Насукава ще се бият навръх Нова година в Япония. Именно Макгрегър бе последният съперник на легендарния боксьор. Джуниър триумфира след технически нокаут в 10-ия рунд през август 2017.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.