Начало Кикбокс и муай тай Брутално предизвикателство в българския кикбокс (ВИДЕО)

Брутално предизвикателство в българския кикбокс (ВИДЕО)

Брутално предизвикателство в българския кикбокс (ВИДЕО)
0

Ето, че поредното предизвикателство в бойните спортове е на налице! То идва от един от младите и много преспективни кикбоксьори в България, а именно Радослав Костов от СК „Боил“, който със своя щаб решиха да предизвикат Световният шампион Християн Корунчев от СК „Армеец“.

Бързата реакция от страна на щаба на Корунчев дойде – те приеха тази среща и тя ще се състои!

Двамата млади бойци, които се познават много добре и винаги са показвали уважението един към друг този път ще премерят сили на професионалния ринг на 2-ри ноември в зала „Универсиада“ по време на голямото събитие Muay Thai Grand Prix Bulgaria.

Хубаво впечатление прави и че организатора на събитието в лицето на Александър Тосков веднага прие организацията на тази среща и дава поле за изява на тези двама млади бойци!

Те ще се бият в категория до 75 кг. в стил К-1, като се очаква да бъдат една от главните срещи на вечерта.

Призоваваме всички любители на кикбокса и на двамата бойци да подкрепят своите любимци и да покажат уважение към противника, тъй като в това предизвикателство няма лична основа, задни мисли или някаква интрига, напротив – има уважение и респект! Нека да покажем че родния кикбокс е на изключително високо ниво във всички аспекти!