Начало ММА Завръщането на Кейн Веласкес – ще видим ли по-добрата му версия?
0

Завръщането на Кейн Веласкес – ще видим ли по-добрата му версия?

Завръщането на Кейн Веласкес – ще видим ли по-добрата му версия?
122
0

По-добрата версия на Кейн Веласкес ще видим на 17 февруари, това обеща главният треньор на Американската академия по кикбокс Хавиер Мендес. Той даде дълго интервю за „MMA fighting“, в което говори основно за сблъсъка между бившия шампион на UFC в тежката категория и Франсис Нгану. Двубоят е главно събитие на UFC on ESPN 1 и ще се проведе във Финикс, Аризона.

Мендес е категоричен, че на 17-ти февруари ще видим по-добър, по-зрял, по-класен, по-умен, изобщо по-добрата версия на Кейн Веласкес.  „Той е станал по-умен в тренировките. Знае кога да започне и да спре. Времето, в което си даде почивка наистина му помогна. Тялото му се възстанови, а той продължава да е бърз, както винаги е бил. Удря малко по-трудно, но е мотивиран повече от всякога“,  заяви Мендес за американския боец.

36-годишният Веласкес се завръща в клетката след 30-месечно отсъствие. През декември той подписа договор за четири мача с UFC, а първият му съперник е прословутият с нокаутите си здравеняк Нгану.

„Беше само въпрос да намерим правилната битка в правилния момент. Мисля, че е това“, посочи от своя страна Веласкес. Той се подготвя ударно през последните 6 месеца, като в тренировките му помага и легендата Даниел Кормие, който му е спаринг партньор.

Основната цел на Веласкес е да стане претендент за титлата отново, което минава през мач срещу Джон Джоунс. „Надявам се на този мач. Ще направя всичко да се случи“, заяви Веласкес.

(122) прочитания