Начало Без категория Канело за Гарсия: Той е нереализиран неблагодарник

Канело за Гарсия: Той е нереализиран неблагодарник

Канело за Гарсия: Той е нереализиран неблагодарник
0

Канело Алварес изля доста негативна енергия върху бившия си съотборник и приятел Райън „Краля“ Гарсия. Двамата се разбираха добре, но Гарсия напусна лагера воден от Еди Рейонсо и последваха няколко словесни престрелки между тях.

Решението си да потърси друг треньор, Гарсия обоснова с липсата на внимание от страна на Рейонсо. Преди да напусне, Канело не му спести коментари за липсата на пълна отдаденост в залата.

Последната тирада по адрес на Гарсия Канело изсипа след като разбра от журналисти, че „Краля“ е избрал Генади Головкин за свой фаворит в третата среща между ГГГ и мексиканеца.

„Той е ядосан, че вече не е част от отбора. Това е всичко. Той просто е малък и трябва да го разберете. Моя съвет към него е да тренира усърдно, да спечели световна титла и чак тогава да говори за хора, които са постигнали толкова много. Аз бях световен шампион на 20 години. Той не е постигнал все още нищо.“ каза Алварез пред журналисти.

„Сега, когато не е част от отбора, той ще започне да говори пълни глупости за нас. Но трябва да си спомни колко много направи за него Еди (Рейонсо). Райън и баща му все още дължат пари на Еди, но той не говори за това, понеже не му трябват пари. Показахме му цялата си любов и подкрепа, докато беше с нас, а сега говори лошо за всички в отбора.“ завърши мексиканеца.

Според Канело Гарсия все още не е готов за мач с Джервонта „Танк“ Дейвис.