Начало Без категория Петер Артс ще готви българските бойци с лагери всеки месец

Петер Артс ще готви българските бойци с лагери всеки месец

Петер Артс ще готви българските бойци с лагери всеки месец
0

Легендата Петер Артс поема българските фул контакт бойци на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) през 2021.

„Холандския дървосекач“ ще стяга редиците с тежки ежемесечни тренировъчни лагери, научи Boec.BG.

Първото издание на майсторския клас ще се проведе между 21-ви и 24-ти януари и ще бъде само за българи. Бойците ще се съберат в столичната зала „Арена Армеец“, като са предвидени пет тренировки.

Качествени спаринги и съвмествни тренировки с чуждестранни атлети пък се предвиждат в уикендите на галавечерите SENSHI.

Milen Lesemann

Паралелно с професионалното бойно шоу лагерите ще бъдат по-широкообхватни, с всички инструктори на лигата. На тях ще може да присъства всеки желаещ състезател. Първото такова събитие е предвидено за края на февруари.

Лагерите ще бъдат със затегнат контрол.

Всички участници ще бъдат подложени на задължителен PCR тест, а тренировките ще бъдат провеждани при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Петер Артс е трикратен световен шампион в тежката категория на сериите Гран при К-1, шампион от тунира „Нощта на звездите“ 1994, шесткратен световен шампион по муай тай, двукратен световен шампион на IKBF.

Нидерландският майстор има черен колан 6-ти дан в киокушин карате будокай и черен колан 5-ти дан в шорин кемпо.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.