Начало Бокс Конър с анализ на Фюри – Уайлдър, „захапа” Порие
0

Конър с анализ на Фюри – Уайлдър, „захапа” Порие

0

Бившият световен шампион в две различни категории на UFC – Конър Макгрегър направи анализ на боксовия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. „Ноториъс” похвали и двамата за спектакъла, който изнесоха в Лас Вегас. „Циганския крал” спечели със зрелищен нокаут в 11-ия рунд, а целият двубой бе определен от мнозина като един от най-великите в тежка категория в историята.

„Страхотен мач. И двамата са воини и победители. Трудно е да не съм впечатлен от Дионтей. Той се би с много по-едър човек и за малко да спечели. 20 килограма разлика в теглото наистина е МНОГО. Респект към двамата, направиха вълнуващи срещи”, сподели Макгрегър.

В продължението на анализа си, Конър не пропусна да се заяде с Дъстин Порие. Третата битка в октагона на UFC между двамата приключи в края на първия рунд, когато ирландецът счупи левия си глезен. „Диаманта” бе определен за победител с технически нокаут, нещо, което Макгрегър категорично отказва да признае.

„Уменията на Дионтей и Тайсън са уникални, но много близки. Това бе страхотна трилогия в тежка категория. Обичам, когато нещата добият окончателен завършек. Уважение и за начина, по който приеха резултата, без някакви фалшиви празненства след зловещ инцидент или нещо подобно. Господ да благослови истинските хора на този свят”, каза още Конър.

Ноториъс” се обърна и към двамата боксьори: „Поздравления Тайсън и Парис. С Дий сме много щастливи за вас и децата. Поздравления още и за Дионтей и Тели. Беше страхотно да ви видим преди време. Това бе наистина достойно представяне и от двете страни. Невероятно!”.