Начало Бокс Ново 20: Тайсън Фюри даде негативна проба за COVID

Ново 20: Тайсън Фюри даде негативна проба за COVID

Ново 20: Тайсън Фюри даде негативна проба за COVID
0

Тайсън Фюри е дал негативен тест за коронавирус и вече лети за Англия. Шампионът в тежка категория само преди дни отложи мача си с Дионтей Уайлдър, а причината бе, че е болен от COVID-19.

След по-малко от седмица вече няма и следа от заболяването в организма на британеца.

„Краля на циганите“ започва подготовка за големия мач, който беше отложен за 9 октомври. По план срещата трябваше да се играе на 24 юли.

Мнозина се усъмниха, че той е болен от коронавирус и сред конспиративните теории обяснението беше, че не са се продали достатъчно билети и платени гледания.

Настоящата ситуация допълнително налива напрежение. Вместо в двуседмична карантина Фюри бе заснет да се забавлява в Лас Вегас, а след това побърза да се прибере в родината си.

Очаква се скоро да се върне в Америка и да започне нов лагер за третия мач с Уайлдър.

Уайлдър с позиция за новата дата

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.