Начало Бокс Пакиао гледа към обединителен мач с Кроуфорд
0

Пакиао гледа към обединителен мач с Кроуфорд

Пакиао гледа към обединителен мач с Кроуфорд
0

Маниа Пакиао започна да гледа отвъд предстоящия мач с Ерол Спенс-младши. Филипинската легенда, който през годините е бил носител на световни титли в 8 различни категории, ще се изправи срещу шампиона на IBF и WBC в полусредна категория на 21 август в Лас Вегас.

Въпреки изключително сериозния противник, който няма загуба в 27 мача, „Пакман” вече прави планове и за следващия съперник. При това се цели в много сериозно име – непобеденият в 37 двубоя шампион на WBO Терънс Кроуфорд. Легендата ще опита да обедини трите пояса, като се надява това да се случи до края на годината!

Аз съм тук, за да се бия с най-добрите. Не съм се оттеглил все още, защото обичам този спорт. И искам да се конкурирам с шампионите. Боксът е моята страст. Обожавам да бия непобедени боксьори и да нося гордост и чест на родината ми. За мен, след като спечеля срещу Ерол, следващият трябва да е Терънс”, категоричен е 42-годишният ветеран.

При всички положения, двубой на „Пакман” и Кроуфорд ще предизвика огромен интерес. Въпросът е дали Мани ще съумее да нанесе първо поражение в кариерата на Ерол и да детронира шампиона, за да може да атакува обединяване на поясите.