Начало Бокс Пакиао „захапа“ Флойд, хвали Ерол Спенс
0

Пакиао „захапа“ Флойд, хвали Ерол Спенс

Пакиао „захапа“ Флойд, хвали Ерол Спенс
0

Една от големите легенди на световния бокс – бившият световен шампион в осем различни категории Мани Пакиао (62-7-2) се изправи лице в лице с настоящия носител на поясите на WBC и IBF в полусредна Ерол Спенс-мл (27-0). Двамата подгряха феновете за предстоящия им мач на 21 август в Лас Вегас.

По време на пресконференцията, непобеденият американец бе помолен за коментар относно твърдението на Флойд Меуйуедър (50-0), че ще му даде съвети как да победи „Пакман“. Двамата се биха през 2015-а, когато „Богаташчето“ стигна до успех по точки.

Чувал съм се и преди с Флойд. Щом ми е казал, че ще ми звънне, сигурно ще го направи. Няма да откажа нито един съвет“, сподели по повода Спенс.

Пакиао обаче също взе отношение по темата. И го направи така, че да „захапе“ Мейуедър. Двамата не крият, че никога не са изпитвали топли чувства един към друг, макар със сигурност уважението да е налично.

Ерол няма нужда от съвети от Флойд. Всъщност смятам, че той е по-добър боксьор от Мейуедър и може да му даде съвети как да се боксира в близка дистанция. Нещо, което Флойд не умее“, констатира Пакиао.

Дали това бе опит да бъде уязвен „Богаташчето“ или пък да влезе под кожата на предстоящия си съперник, остава загадка. Шампионът обаче побърза да си направи изводи от тези думи.

Благодаря на Мани за това, което каза. Аз обаче от опит знам, че той може да е много ласкателен преди мач. Успява да те убеди в някои неща, да се държи добре и да е готин. Когато обаче удари гонгът, нещата се променят и ситуацията става опасна“, каза Спенс-младши.