Начало Бокс Уайлдър и Уайт си размениха брутални „откровения”
0

Уайлдър и Уайт си размениха брутални „откровения”

Уайлдър и Уайт си размениха брутални „откровения”
0

След загубата от Тайсън Фюри преди година и половина, Дионтей Уайлдър изчезна за много дълъг период. Американецът буквално се скри от медии и социални мрежи и сякаш се откъсна от всичко и всички. Ето обаче, че покрай уреждането на третия сблъсък с „Циганския крал”, бившият световен шампион вече започва да напомня за себе си.

35-годишният американец реши да подхване един от доскорошните си „любимци” Дилиън Уайт. Британецът често коментира Уайлдър в социалните мрежи и в интервюта, като двамата бяха близо до мач, но така и не се стигна до него. Ето, че „Бронзовия бомбардировач” сега намери време да изкаже, при това по доста остър и дори вулгарен начин какво смята за Уайт.

Дилиън Уайт е нищо повече от ла*но, което си замина от моята тоалетна. Нека да продължи да се бие. Продължавай, приятелю. Скоро ще се видим отново и ще видя дали са ти пораснали някакви то*ки. Той е от типа хлебарки, които пълзят, но когато пуснеш осветлението се разбягват в различни посоки. Ще убиете няколко, но други ще се изплъзнат. После пак ще светнете лампата и ще ги довършите. Бягай, хлебарко. Той е като онзи остатък, който се забива между зъбите”, изригна Уайлдър.

Разбира се, Уайт не остана длъжен на своя „приятел” и на свой ред отговори на изказването му. „Дионтей Уайлдър е объркан. Той сякаш е налудничав. Използва някакви думи, с които се опитва да обърка хората. Говори глупости през цялото време. Когато му зададете въпрос, на който не може да отговори, защото не е особено умен, започва да ръси тези тъпотии и да ви разсее от факта, че всъщност е обикновен нещастник”, каза Уайт пред Sky Sports.

По думите му двамата са се срещнали в Лас Вегас преди три години, но Уайлдър не е поискал да има каквато и да е конфронтация. „Той няма право да споменава името ми, защото бяга и се крие от мен вече повече от три години. Срамота е, че последният американски шампион се държи толкова неуважително”, заяви още Дилиън. Въпросът сега е, дали някога тези двамата ще разрешат спора си между въжетата или всичко това ще си остане само на думи?!