Начало ММА Петъчни прогнози: Вера се завръща с гръм и трясък

Петъчни прогнози: Вера се завръща с гръм и трясък

Петъчни прогнози: Вера се завръща с гръм и трясък
0

Марлон Вера ще търси задължителна победа при завръщането си в октагона. Един от най-атрактивните бойци на UFC е твърде непостоянен и след гръмкия успех над Шон О’Мали последва загуба от Жозе Алдо.

Чито този уикенд ще се бие с американеца Дейви Грант.

Двамата вече се биха веднъж преди 5 години и именно Грант спечели.  През февруари 2016 той взе срещата в три рунда с решение. Тогава тепърва навлизаше в големия ММА и очакванията бяха огромни, но последва спад при него. Победа за Вера на 1,60.

Второто предложение е Наоя Инуе – Мишел Дасмаринас под 4,5 рунда в един от най-големите мисмачове на годината. Японецът ще спечели този блъсък дори и Земята да спре да се върти. Най-вероятно ще го стори до втория-третия рунд, но при този вид залог и четвъртият ни върши работа за 1,85.

Спорна загуба за Рори Макдоналд в главното събитие на PFL 5 (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.