Начало Бокс Тайсън Фюри спукал тъпанчето и на новия треньор на Уайлдър (ВИДЕО)

Тайсън Фюри спукал тъпанчето и на новия треньор на Уайлдър (ВИДЕО)

Тайсън Фюри спукал тъпанчето и на новия треньор на Уайлдър (ВИДЕО)
0

Новият треньор на Дионтей Уайлдър – Малик Скот, има история не само с „Бронзовия бомбардировач“, но очевидно и с Тайсън Фюри.

Това стана ясно от пресконференцията за трилогията между Фюри и Уайлдър, която се състоя в началото на седмицата. 35-годишният Уайлдър, който назначи Скот за свой треньор след раздялата с Марк Бирланд, е побеждавал Скот през 2014-та, когато все още не е световен шампион на WBC.

И ако съпротивата на Скот е меко казано несъществуваща в този мач, то 40-годишният американец не е оказал големи проблеми и за Фюри, макар срещата им да е била под знака на спаринг.

Фюри заяви на пресконференцията във вторник, че не се притеснява от Скот и от новия Уайлдър, тъй като Скот не може да научи Дионтей на нещо, което самият той не е владеел.

„Като например да те нокаутира ли?“, бе отговорът на Малик Скот, а лаконичният Фюри отвърна с простичкото „Да, точно това“.

„С Тайсън сме правили спаринг преди доста години“, продължи Скот.

„Ти си 115-килограмов мъж, който знае как да се бие. Дори ми спука тъпанчето тогава. На следващия ден нито чувах, нито можех да се боксирам, но такива неща се случват в бокса“, призна Малик Скот.

Голямата уста на Фюри не закъсня и британецът къде на шега, къде на сериозно заяви:

„Докато сме на тази тема със спуканите тъпанчета… Не го ли намирате за забавно, че съм спукал тъпанчетата на тези двамата – треньор и състезател! Ето това е луда статистика“, добави „Краля на циганите“.

Припомняме, че британецът спука тъпанчето на Уайлдър по време на реванша им през февруари 2020-та, а срещата бе прекратен в седмия рунд в полза на Фюри.

Снимка: БГНЕС