Начало Бокс Де ла Оя: Белфорт е огромен, но аз имам добра брадичка!
0

Де ла Оя: Белфорт е огромен, но аз имам добра брадичка!

Де ла Оя: Белфорт е огромен, но аз имам добра брадичка!
0

Оскар де ла Оя ще опита да запише успех на боксовия ринг след 13 години пауза. „Златното момче“ се завръща на сцената за демонстративната битка с бившия световен шампион в лека тежка категория на UFC Витор Белфорд. Двамата са на обща възраст от 92 години, като Оскар е на 48. Въпреки това, той вярва, че има още какво да покаже, предвид че е бивш шампион в 6 различни категории.

Белфорт е огромен мъж. Не знам в какво се забърках. Притежавам добра брадичка, така че основно трябва да се фокусирам върху скоростта си и връщането на формата. Имам добър план за мача, но да видим дали ще можа да го изпълня. Трябва да изглеждам като старото си аз, преди мача с Пакиао (2008-а)“, коментира Оскер де ла Оя.

Той не смята да вдига значително теглото си, за да се доближи до това на Белфорт за битката на 11 септември в Лас Вегас. Легендата очаква да бъде в порядките на средна категория.

Трябва да съм бърз и силен. Нямам още треньор, но обмислям дали да не звънна на Флойд Мейуедър-старши. Той може да извлече най-доброто от мен“, каза още „Златното момче“.