Начало Бокс Уайт бойкотира откритата тренировка (ВИДЕО)
0

Уайт бойкотира откритата тренировка (ВИДЕО)

Уайт бойкотира откритата тренировка (ВИДЕО)
0

Дилиън Уайт отказа да се яви на откритата тренировка преди битката с Тайсън Фюри. Претендентът за световната титла на WBC продължава бойкота си спрямо промотиращите събития преди двубоя между двамата, който ще се проведе на 23 април пред над 90 хиляди зрители на стадион „Уембли“ в Лондон.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

„Крадеца на трупове“ заяви, че няма да участва в тренировката, която се проведе днес, а причината – тя не е задължителна. Уайт има гарантирани 7 милиона долара приход за мача с шампиона. Ако спечели титлата той ще прибави още близо 5 милиона, като той открито призна, че не иска да прави промоция и да докара пари на мениджърите на Фюри, които да печелят на негов гръб.

За сметка на това Тайсън не само се появи, но и изненада феновете с представянето си. „Краля на циганите“ определено е свалил килограми, но по-впечатляващото бе, че боксира с лапи с обратен гард. Той проведе близо 3 рунда тренировка, в която водеща му бе дясната ръка.

Всички знаем, че имам сила и в двете ръце. Мога да спечеля с десен прав или ляв прав, няма значение. Подготвил съм множество изненади, които ще видите на ринга в събота вечер“, коментира този ход Фюри.

Той не бе изненадан от отсъствието на Уайт на тренировката, но е сигурен, че ще го види на пресконференцията в сряда. „Дилиън ще дойде там, ще се изправим лице в лице и това е. Не очаквам да стане нещо извънредно. Това е бокс, ще се срещнем на ринга в събота. Бъдете сигурни, че ще има нокдаун, за нокаут не знам. Но няма аз да съм на пода, това е гарантирано“, изригна Тайсън.