Начало Бокс Мейуедър и Конър се разбраха за реванш
0

Мейуедър и Конър се разбраха за реванш

Мейуедър и Конър се разбраха за реванш
0

Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър ще се изправят за втори път в историята един срещу друг на боксовия ринг. Легендата от близкото минало и звездата на UFC са постигнали договорка за реванш, който да се проведе през следващата година.

Богаташчето“ в момента се готви за серия от два демонстративни мача. Първият от тях е срещу Микуру Асакура в края на седмицата. В последствие той ще изиграе още един през ноември в Дубай, за да може да се подготви и за въпросната битка с „Ноториъс“.

Двамата се биха през август 2017-а в Лас Вегас, като Флойд записа 50-ия си успех на професионалната сцена след нокаут в десетия рунд. Мнозина оспориха резултата, отричайки това да е боксов двубой, но въпреки това той бе записан в официалната статистика на Мейуедър. След това легендата се оттегли от ринга, като навлезе в друго амплоа, организирайки серия от демонстративни двубои.

Оказа се, че Флойд може да печели много солидно и от тях. Добър пример е предстоящата среща с Асакура, която ще му осигури 20 милиона долара хонорар! Предвид интереса, който има към Конър, както и доброто му представяне в първия им мач през 2017-а, то въпросният реванш се очертава да бъде изключително касов, с приходи от над 250 милиона долара!

Всичко това, при все че самият Мейуедър не е наясно дали срещата ще бъде демонстративна или ще се проведе като професионална така. „Все още не знаем дали ще бъде демонстрация или истински двубой. Водим разговори и в двете посоки. На този етап вече бих предпочел да е демонстративен мач, за да не получа много удари, но няма проблем и да е истински“, каза 45-годишният Флойд.