Начало Бокс Макгрегър се завръща, за да спечели немислими пари срещу Джейк Пол

Макгрегър се завръща, за да спечели немислими пари срещу Джейк Пол

Макгрегър се завръща, за да спечели немислими пари срещу Джейк Пол
0

Конър Макгрегър беше подкрепен да се изправи срещу Джейк Пол в боксова битка за огромна парична сума след неотдавнашното му увеличение на теглото, пише английският „Мирър“.

Ирландската звезда демонстрира нова физика в тренировките, докато продължава възстановяването му от контузия на счупен крак, получена през юли.

Макгрегър твърди, че в момента тежи 190 паунда (малко над 86 кг), което може да го постави значително по-близо до естественото тегло на потенциалния съперник Пол.

Бившата звезда на UFC Дан Харди вярва, че Макгрегър в момента е изграден като „Хълк“ и е уверен, че всяка битка с Пол би предизвикала огромен интерес.

„Това би спечелило толкова много пари, че би било смешно. Имате две момчета, които имат своя собствена публика и публика, която също е огромна сама по себе си“, каза Харди пред „Ройтерс“.

„Единственото нещо за мен би било разликата във физиката. Това е единственото нещо, което би повлияло на продаваемостта на битката, но след като Конър е толкова голяма личност и изглежда като „Хълк“ в момента, аз мисля, че определено е нещо, което може да се продава“, добави още той.

Единственият проблем за Макгрегър или всеки друг боец ​​от UFC е да получи благословията на организацията да се състезава в бокса, а това не винаги е лесно. Това е така, защото UFC чувстват, че имат собственост върху стойността на марката на този човек. Макгрегър е страхотен пример – той вероятно нямаше да бъде същата марка, ако не премина през UFC. Мисля, че хората се интересуват повече от индивидите в битката, отколкото от това, за което всъщност се борят.

Ако Джейк Пол се биеше с Конър Макгрегър, повече хора биха гледали това, отколкото титлата на UFC в тежка категория“, добави още Харди.

Въпреки това треньорът на Макгрегър – Джон Кавана призна, че „не е виждал“ никак призив на своя боец да се изправи срещу Пол на боксовия ринг.

„Що се отнася до Конър срещу Джейк, честно казано никога не съм чувал това, въпреки че до мен са стигали някои много луди неща, но това никога не е било предлагано“, добави Кавана.

Появиха се и слухове, че сблъсъкът вече е договорен и срещата ще се състои през лятото на 2022 година. Дали ще видим тази битка за милиони, предстои да разберем!