Начало Бокс Фюри и Конър с тежка размяна на откровения
0

Фюри и Конър с тежка размяна на откровения

Фюри и Конър с тежка размяна на откровения
0

Световният шампион на WBC в тежка категория на професионалния бокс Тайсън Фюри влезе в доста открита словесна престрелка с голямата звезда на UFC Конър Макгрегър. Двамата си размениха серия от любезности през социалните мрежи, а поводът за това стана мнение на „Краля на циганите“.

В началото на месеца Тайсън написа, че се покланя пред Хабиб Нурмагомедов, който напусна спорта като действащ световен шампион в полусредна категория и без нито едно поражение в 29 двубоя в клетката. Постът бе придружен към снимка на „Орела“ с екип на „Манчестър Юнайтед“.

Макар и позакъснял, отговорът на Конър все пак дойде. Той използва момента, за да се подиграе с един от приятелите на Тайсън – Били Джо Сондърс. Британецът се оттегли от професионалния ринг след загубата от Канело Алварес миналата година.

Както стана с Големия Джо! Ти какво направи, за да му помогнеш? Нищо. Баща му имаше нужда от теб, а ти къде беше? Опровергай ме? Дори когато бъркам, пак съм прав. А ти си нищо“, гласеше част от цитата на Макгрегър.

В резултат Фюри също не пропусна да изкаже своята позиция и да каже какво действително мисли за Конър. „Върни се като спечелиш мач, мишок. Разликата между мен и теб е, че аз не влизам в неприятности и хората наистина ме харесват, а ти си хулиган, който просто удря възрастни хора“.

На фона на престрелката, мнозина побързаха да помолят двамата да уредят различията си на ринга. Нещо, което обаче едва ли някога ще видим.