Начало ММА Двама нокаутьори в категория перо излизат на UFC 248
0

Двама нокаутьори в категория перо излизат на UFC 248

Двама нокаутьори в категория перо излизат на UFC 248
0

Американската медия MMAjunkie.com потвърди по-рано днес, че топ бойците в категория „перо“ Джереми Стивънс и Келвин Катар ще премерят сили на събитието UFC 248, което ще се проведе на 7-ти март в „T-Mobile Arena“, Лас Вегас. Двамата нокаутьори са се съгласили на битката, но от UFC все още не са обявили двубоя.

Катар записа загуба в последното си стъпване в октагона. Той оглави събитието UFC:Москва заедно със Забит Магомедшарипов, но загуби по точки от руския представител. Преди тази битка той можеше да се похвали с 12 победи в 13 срещи, като в 4 от случаите победи с нокаут.

33-годишният Стивънс е гладен за победа, тъй като като не е печелил в последните си четири битки. За последно той нокаутира Джош Емет на UFC on FOX 28 през февруари 2018. След този сблъсък записа загуби от Яир Родригес, Забит Магомедшарипов и Жозе Алдо.

Бойната галавечер UFC 248 ще бъде оглавена от битка за титлата в категория „сламка“ при жените между Уейли Жан и Йоана Йенджейчик. Преди тях в клетката във Вегас ще кръстосат ръкавици Джаред Каноние и Робърт Уитакър в средна категория.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".